Accueil – Nederlands Galisha 20 juni 2024

Belgische fabrikant sinds 1988

Wie zijn wij ?

Al meer dan 50 jaar positioneert MAMYLAC zich als expert in de productie van kalvermelkpoeder, met de nadruk op excellentie en kwaliteitsbewustzijn. Dit Belgische bedrijf is ontstaan uit een familiale passie en biedt een compleet gamma melkpoeders voor elke ontwikkelingsfase van kalveren.

Dankzij de erkende expertise en de persoonlijke begeleiding van de fokkers onderscheidt Mamylac zich op de markt door kwaliteitsproducten aan te bieden die afgestemd zijn op de specifieke behoeften van de bedrijven.

NOS VALEURS
De zoektocht naar perfectie

Bij MAMYLAC is kwaliteit een absolute prioriteit. Elke batch van onze melkpoeders wordt zorgvuldig geselecteerd en getest. Dankzij ons strenge productieproces en onze expertise in het voeden van jonge kalveren kunnen we een constante kwaliteit van onze producten garanderen.

Passie

Ons team deelt een passie voor kalveropfok. Met deze passie willen we onze klanten niet alleen melkpoeders van hoge kwaliteit leveren, maar ook advies op maat voor uw kalveropfok.

Familiebedrijf

Bij MAMYLAC onderhouden we nauwe relaties met onze klanten, gebaseerd op vertrouwen en respect. We zijn er om je te ondersteunen, te adviseren of gewoon om onze passie voor kalveropfok met je te delen.

ONZE PRODUCTEN
WAT IS ER NIEUW ?

Ons laatste nieuws