Mamylac PULMO Galisha 16 juli 2024

Echte ademhalingsondersteuning voor je kalveren

Mamylac PULMO

ECHTE ADEMHALINGS-ONDERSTEUNING VOOR JE KALVEREN

Om ademhalingsproblemen veroorzaakt door virussen zoals IBR of BVD en bacteriële infecties zoals Pasteurella en Mycoplasma aan te pakken, is het cruciaal om preventieve maatregelen te nemen.

Voorkomen is beter dan genezen

MAMYLAC Pulmo melkpoeder is een proactieve oplossing om de gezondheid van de luchtwegen van kalveren te ondersteunen.

Gegarandeerd snel en doeltreffend

Al na 7 tot 10 dagen gebruik van het MAMYLAC PULMO-gamma begin je resultaten te zien. Je ziet een aanzienlijke vermindering van long- en ademhalingsproblemen bij je kalveren, wat een snel herstel en een optimale groei bevordert.

Door de temperatuur van je kalveren goed in de gaten te houden en voor voldoende ventilatie te zorgen, kun je het risico op ademnood verminderen.

Door hun voeding aan te passen met het PULMO-assortiment, dat gebruikmaakt van de voordelen van plantenextracten die rijk zijn aan vetzuren, kunt u ook hun immuunsysteem helpen versterken en een betere levenskwaliteit voor uw dieren bevorderen.

Longproblemen in cijfers

0 KG
Longlaesies bij een vaars tijdens de eerste twee levensmaanden leiden tot een daling van de melkproductie met 550 kg tijdens de eerste lactatie. © Terre-net media 2020 - L’actualité agricole
0 %
Rundvleeskalveren die behandeld worden met antibiotica verliezen 10 kilo karkasgewicht. Na twee behandelingen verliezen ze er 30, en na drie behandelingen verliezen ze er 35, met een sterftecijfer van meer dan 30%. © Dr. Bart Pardon 2013 - Université de Gand